top of page

Berliinin matka: torstai 10.10.

Aamulla lähdimme junalla kohti olympiastadionia, jossa meillä oli opastettu kierros. Opas kertoi stadionin historiasta, rakennuksesta ja siellä järjestettävistä tapahtumista. Saimme kierroksella tutustua myös stadionin sisätiloihin; pukuhuoneisiin, harjoitteluhalleihin ja oleskelutiloihin.

Berliinin olympiastadion

Olympiastadionin jälkeen vapaa-aikamme alkoi. Monet kävivät kaupoissa, kahviloissa tai tutustuivat Berliinin kaupunkiin. Kävimme saksalaisessa Ritter Sport -kaupassa sekä -kahvilassa. Kävimme kuuluisalla Alexanderplatz aukiolla, jossa oli monia kauppoja, joissa kävimme shoppailemassa.


Vapaa-ajan jälkeen palasimme takaisin hotellille noin kello kuuden aikaan. Hotellilla apuopettaja Rike oli järjestänyt meille hauskaa ohjelmaa. Ohjelmaan kuului muun muassa Aliaksen, kolme totuutta ja yksi valhe -pelin, sekä Kuka minä olen -pelin pelaamista, tietysti saksaksi.


Riken järjestämän ohjelman jälkeen lähdimme yhdessä syömään Repke Spätzlerei nimiseen ravintolaan. Siellä oli tarjolla monia erilaisia perinteisiä saksalaisia ruokia, kuten spätzleä ja maultaschenia. Lopuksi saimme valita ruokalistalta haluamamme jälkiruoat, joihin kuuluivat muun muassa suklaakakku ja apfelstrudel. Ruokailun jälkeen lähdimme takaisin hotellille lepäämään.

12 views0 comments
bottom of page