top of page

Kesätyö2X-messujen kautta kesätöihin


Milla Louhivirta

Kunkun kakkosvuoden opiskelijat osallistuivat Kesätyö2X-messuille 14.1.2020, jotka olivat Dipolissa Otaniemessä. Tarkoituksena oli päästä tapaamaan työnantajia ja saada vinkkejä työnhakuun. Osallistuimme messuilla pidettyihin luentoihin, joissa käsiteltiin esimerkiksi ansioluettelon tekemistä ja sitä, mitä työnantajat odottavat nuorelta kesätöissä. Luennot olivat erittäin hyödyllisiä, sillä ne auttoivat hahmottamaan, miten kesätyötä hakiessa pitäisi toimia ja mitä odottaa itse työltä. Haastattelussa kannattaa esimerkiksi korostaa parhaita puoliaan. Lisäksi kannattaa muistaa, että töissä ei voi tietää heti kaikkea ja pitää rohkeasti kysyä apua.





Messuilla oli myös tiettyjen työnantajien esittelypisteitä, joista sai lisää tietoa kesätöistä ja niihin hakemisesta. Työnantajien edustajia olivat mm. S-liike, Posti ja Burger King. Lisäksi omat pisteensä oli mm. Baronalla ja Ohjaamolla. Osiin pisteistä sai myös jättää omat yhteystietonsa kesätyötä varten. Kaiken kaikkiaan erittäin hyödyllinen tapahtuma, ja nyt vain toivotaan yhteydenottoja työnantajilta.



Kunkkulaiset Oona, Helmi, Alli ja Teemu osallistuivat tapahtumajärjestäjäkurssille ja olivat mukana messujärjestelyissä.


41 views0 comments

Recent Posts

See All

Sosiaalinen media tuo yhteen nuoria lukijoita

Netti yhdistää nuoria ympäri maailmaa toimien merkittävänä kohtaamispaikkana. Sosiaalisen median eri alustoilla, kuten Instagramissa, TikTokissa ja Youtubessa, toimii kirjayhteisöjä, joissa nuoret vo

bottom of page