top of page

Rinkka selkään ja menoksi

Siri Sormunen ja Annika Takalo


Koeviikon koittaessa monille tulee tarve rentoutua ennen kuin seitsemän päivän mittainen kidutusputki alkaa. Toiset saattavat pitää ystävien kanssa leffaillan tai muuten vaan hengailla. Jotkut taas saavat syvän tarpeen mennä telttailemaan ja jäätymään puolikuoliaaksi. Ei siinä muuta kuin rinkka selkään ja menoksi.


Matkamme alkoi kello 18.00 lauantai-iltana. Ulkoilualueella oli muitakin, jotka olivat päättäneet hyödyntää hyvän kelin. Sen takia suunnitelmamme oli mennä kaukaisimmalle taukopaikalle Sorlammelle. Ehkä siellä ei olisi muita?


Valitettavasti toiveemme ei ollut lähelläkään toteutumista. Sorlampi oli täynnä telttailijoita, jonka johdosta jouduimme etsimään telttapaikan enemmän metsästä kuin taukopaikalta.


Loppuilta vietettiinkin teltan läheisyydessä syöden ja vain oleillen. Trangialla keitetyt pastat maistuivat herkullisilta ja smoresit olivat kuin lahja taivaasta.


Illan lähestyessä loppuaan painuimme pehkuihin ja valmistauduimme viettämään yön makuupussien ja avaruuspeiton syövereissä. Yö oli hivenen jäätävän puolella, mutta sentään siitä selvittiin kaikki varpaat tallella.


Aamulla väsymys oli vaivuttanut meidät liikkumaan kuin elävät kuolleet. Kotona suunnitelmissa olikin erittäin pitkä päiväunet ja siitä kokeeseen lukemisen pariin.




68 views0 comments

Recent Posts

See All

Sosiaalinen media tuo yhteen nuoria lukijoita

Netti yhdistää nuoria ympäri maailmaa toimien merkittävänä kohtaamispaikkana. Sosiaalisen median eri alustoilla, kuten Instagramissa, TikTokissa ja Youtubessa, toimii kirjayhteisöjä, joissa nuoret vo

bottom of page